domingo, 28 de abril de 2024

Remuntada i victòria del Terrassa FC femení contra el Cerdanyola a l'Olímpic (3-2)!

El Terrassa FC femení va assolir una victòria crucial per a la permanència en batre per 3-2 el Cerdanyola gràcies a una meritòria remuntada en els darrers minuts. A sis jornades del final, les vermelles, desenes amb 32 punts, avantatgen en set la zona de descens. A més, han de jugar (i guanyar per 3-0) amb el Badalona, que s'acaba de retirar.

El matx va començar creuat als 5 minuts, tot i que als 13 un gol en pròpia porteria va retornar l'equilibri. En el darrer minut del primer temps les egarenques van rebre un nou cop. Tanmateix, conscients del que es jugava, el Terrassa FC va dominar el segon temps. Lydia Rodríguez (minut 58) i Carla Sánche (minut 87) van capgirar el marcador davant l'alegria de l'Olímpic en un final apassionant. La permanència del primer equip, quan es confirmi, implicarà la del filial, que es troba a la mateixa categoria que el CE Sabadell, amb el plus de satisfacció per al  Terrassa FC que això implica cada temporada que es dona aquesta circumstància.