sábado, 20 de abril de 2024

Victòria crucial i agònica del Terrassa FC B de futsal a Vacarisses (3-4) per conservar el lideratge!

El Terrassa FC B de futbol sala va donar un pas gegantí cap al títol i l'ascens en batre el Vacarisses B per 3-4 a l'´últim sospir, amb un gol al minut 50. Els egarencs sumen 52 punts, per davant del Matadepera B, amb 49 i un matx ajornat amb l'Escola Pia C (que pot accedir als 49 punts també) amb 2-3 a pocs minuts del final.

Conscients de la dificultat del rival, el Terrassa FC va arrencar am  força a Pavelló Municipal de Vacarisses: Martín (minut 1) i Merino (minut 5) van obrir un 0-2. Tanmateix, els locals van empatar (minuts 8 i 11) i Saucedo va establir el 2-3 (minut 12). Al segon temps, va regnar l'equilibri. El 3-3 del minut 40 semblava menar el partit a les taules, però Querol, en l'últmim moment, va aconseguir un valuosíssim 3-4.