sábado, 15 de diciembre de 2018

El Terrassa FC i la història contra rivals (Ascó)

El triomf d'avui per 1-3 (dos gols de Coro, un de Serramitja) del Terrassa FC a Ascó suposa que els egarencs superin els tarragonins en els duels directes. Ara mateix, gràcies a les dades aconseguides pel Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón, el balanç és de tres victòries egarenques, set empats i tres derrotes (15-14 en gols). En el balanç de títols el Terrassa FC arrasa l'Ascó, i després d'uns anys els rogencs han aconseguit avançar aquest conjunt en els partits directes. 
El Terrassa FC, a més, podrà dormir en zona de promoció d'ascens. Amb 33 punts, els rogencs sumen la mateixa quantitat de punts que la temporada passada en aquestes alçades, amb una distribució diferent dels resultats (9-6-4).  
Per als terrassistes també és positiu haver sumat vuit partits seguits invictes (cinc triomfs, tres empats). Els sis primers matx entre egarencs i tarragonins van acabar en empat, la meitat a Ascó: 2-2 el 2011 (gols de Libo i David López); 1-1 el 2014 (Batanero); 1-1 el 2015 (Merchán). El 0-1 (Civil) del 2017-18 va obrir un camí confirmat ara amb el nou triomf, aquest cop per 1-3. Endavant, Terrassa FC!

2 comentarios: