jueves, 21 de mayo de 2020

Projecte ambiciós del Terrassa FC en futbol sala per al 2020-21

El Terrassa FC, en el seu encertat i ressuscitador de les essències concepte poliesportiu, està preparant un projecte il·lusionant, després d'una primera temporada satisfactòria (balanços favorables) dels equips masculí i femení, malgrat la pandèmia del coronavirus.
El primer equip del futbol sala del Terrassa FC masculí milita actualment a la Primera Divisió catalana. Va aconseguir la permanència automàtica a causa de la pandèmia del coronavirus, tot i que per mèrits propis es mantenia en zona de salvació (desè) amb 23 punts: 7 victòries, 2 empats, 7 derrotes, 75 gols a favor i 62 gols en contra. Per tant, el balanç de la temporada 19-20 és positiu pel gol average
Aquest bon resultat en l'estrena a la categoria es va materialitzar gràcies a guanyar els últims tres partits jugats contra l'Olimpic La Floresta (9-2), el Premià de Dalt (7-0) i el Badalona Futsal Iris (4-3), els tres partits jugats a casa. Eren duels clau contra rivals directes per la permanència. 
La temporada 20-21, el Terrassa FC, encapçalat per Diego Blanco com a entrenador, buscarà lluitar per les primeres places per intentar ascendir a Divisió d'Honor catalana. De moment, el projecte pinta bé amb el primer fitxatge: Àlex Borrego, "Borregao", procedent del Barceloneta, de tres categories per sobre (Segona B) i que ha quedat a la zona alta de la classificació (quart, amb un partit menys). 
Pel que fa el primer equip del Terrassa FC femení, es reforçarà per ascendir. L'estrena a Segona Catalana va ser positiva, amb una quarta posició i la proximitat constant de la zona d'ascens. L'objectiu és ascendir a Primera Catalana. La temporada 2020-21 promet!

3 comentarios: