domingo, 30 de agosto de 2020

El Terrassa FC conquereix a Manresa el Trofeu de Festa Major!

El Terrassa FC comença la campanya 2020-21 com sap i com és inherent als seus gens: guanyant. I guanyant una copa: el Trofeu de Festa Major de la Ciutat de Manresa. Els egarencs, claríssims reis del Vallès en palmarès i títols, ja gaudeixen d'un nou trofeu a les vitrines de l'Olímpic. El 2-2 (i 2-4 per penals) contra el CE Manresa va segellar una nit inoblidable, bonica i esperançadora al Nou Congost. 




Era el primer partit del Terrassa FC amb públic (nombrós a les graderies) després del confinament, i tothom va complir escrupolosament amb les mesures de seguretat (mascareta i distància). Els de Xevi Molist van presentar un equip amb nombroses incorporacions en les diverses demarcacions, i molts canvis al llarg del partit. La corpulència del grec Mico i la rapidesa d'Albert López van cridar l'atenció, així com la lluïda actuació dels porters, amb grans aturades al primer temps i una al segon període cap al final del partit que va menar als penals. 




A la tanda fatídica, el porter terrassista va aturar dos penals decisius per a la conquesta del trofeu.El Terrassa va plantar-se sòlid, i Àlex Fernández va sorprendre amb una gran vaselina que va suposar el 0-1. Tanmateix, els manresans van empatar amb un xut indeturable, i haurien pogut capgirar el marcador si no arriba a ser per les intervencions del porter rogenc. Abans del descans, Adrià Gil va marcar l'1-2. Tanmateix, els manresans van reequilibrar de nou a la represa. El Terrassa FC va accelerar, va enviar una falta a la creueta i amb Akito i Kilian va tornar boja la defensa bagenca, però el matx va acabar 2-2.




A la tanda de penals, els egarencs van començar amb una errada, però van seguir marcant, i el porter terrassista va aturar-ne dos. El Terrassa FC va aprofitar el "match ball" (al Manresa encara li restava un penal) i va aconseguir el 2-4 definitiu, passaport cap a una nova copa. Això promet!!!



3 comentarios: