domingo, 17 de enero de 2021

El Terrassa FC venç per 2-0 la UE Valls

El Terrassa FC ha vençut per 2-0 la UE Valls i se situa segon del seu grup, amb 20 punts. Els egarencs han dominat clarament el matx, amb una possessió elevadíssima, i han resolt amb un gol de Jaume al minut 18 i un altre d'Albert López al temps afegit.



Els de Juanjo García han començat manant i movent amb criteri l'esfèrica. El monòleg s'ha traduït en una ocasió de Jaume Pascual, que a la segona opció ha avançat els vermells. Arran del gol, el sol·liloqui ha continuat, i s'ha generat alguna nova aproximació sense encert al final. Àlex Fernándex, Lledó, Josu i Salva han protagonitzat el control terrassista,

A la represa, els egarencs han cercat el segon gol, per evitar el que li va ocórrer a l'Europa, que va patir l'1-1 al temps afegit contra els tarragonins. Tanmateix, Arranz no estava fi. En el ball de canvis han sortit Galeano i Albert López per Mico i Arranz. Després, Agudo (fitxat aquesta setmana de l'Izarra, de Segona B) i Akito han entrat per Jaume i Lledó, i finalment Manu per Álex Fernández.


Els egarencs han monopolitzat el joc, però al minut 90, en l'única arribada vallenca, una falta perillosa ha provocat certs nervis. La pilota ha anat fora i als pocs segons una gran jugada del Terrassa FC ha estat culminada per Albert López. Era el 2-0. El primer triomf del 2021. Tres punts al sarró. 


4 comentarios: