domingo, 29 de septiembre de 2019

Gran victòria del Terrassa FC contra el Figueres!!!

El Terrassa Futbol Club ha aconseguit una emocionant victòria per 2-1 tot remuntant en els darrers minuts contra el Figueres a l'Olímpic. Amb aquests tres punts, els rogencs en sumen 11, i al temple terrassista un espectacular 9 de 9, que consolida l'equip a la zona alta.

Els egarencs han actuat amb correcció a la primera part, marcada per la gravíssima lesió fortuïta d'un jugador gironí, el que ha provocat un temps afegit al final del primer període... de 20 minuts!!!
A la segona part, els figuerencs s'han avançat al contraatac. Les substitucions de Xevi Molist han estat decisives: les entrades d'Àlex Fernández i Kilian, incialment, i de Yayá, després, han dinamitzat el joc vermell. Arranz ha empatat amb un gran cop de cap, i Àlex Fernández, que havia iniciat la jugada del primer gol, ha establert el 2-1 també de cap. L'eufòria s'ha desbordat en un Olímpic que ha empès l'equip fins a la victòria.
El triomf terrassista consolida el balanç de l'equip contra el Figueres: 35 triomfs, 13 empats, 15 ensopegades, 88 gols a favor i 61 en contra. L'esprint final ha deixat un molt bon sabor de boca... i tres punts valuosíssims!!!