sábado, 19 de septiembre de 2020

El Terrassa FC guanya 0-1 a Can Rosés contra el Rubí!

El Terrassa FC segueix en forma i aconsegueix una nova victòria per 0-1, en aquest cas a Can Rosés, davant la UE Rubí, equip que milita a la Primera Catalana. Els vermells acumulen 10 partits seguit marcant gols.



El partit va començar a les 12 del matí. Dia assolellat i a porta tancada, de manera que el terrassisme ho va seguir a través del Live de Facebook. La Covid-19 encara condiciona l'activitat esportiva. El Terrassa FC anava de blanc. 

Els rogencs han dominat tot el partit i han aconseguit el 0-1 a la primera part, obra d'Àlex Fernández. Els egarencs, tot i el domini i una allau de córners, no aconseguien el gol de la tranquil·litat. I això va fer que el Terrassa FC patís lleugerament per mantenir la victòria. La defensa terrassista va ser ferma i va trencar la mala ratxa de cinc partits seguits rebent gol. Al final, victòria del Terrassa FC per 0-1, i tercer triomf seguit. Aquestes victòries van d'allò més bé per nodrir un balanç brutalment positiu, el millor del Vallès i un dels millors de Catalunya i Espanya.

3 comentarios: