miércoles, 23 de septiembre de 2020

Feliç triomf del Terrassa FC per 3-0 contra el Castellar en un Estadi Olímpic amb públic 6 mesos i 22 dies després

El Terrassa Futbol Club va donar una nova alegria a l'afició en una pretemporada ben positiva, coronada per dos trofeus. Els vermells van aconseguir un emotiu triomf per 3-0 contra la Unió Esportiva Castellar en un Estadi Olímpic obert al públic 6 mesos i 22 dies després del darrer matx, l'1 de març de 2020, arran de la pandèmia de la Covid-19.

El partit no podia començar millor: al minut 1, Castillo aprofitava un córner per avançar els rogencs. L'equip, amb juvenils i algunes de les incorporacions estiuenques, va governar el partit, però no va materialitzar algunes ocasions, especialment Kilian.

A la represa, en un servei de falta, Pelegrín va marcar de cap, de vaselina i, va establir el 2-0 al minut 54. En sortir més teòrics titulars, el domini terrassista es va accentuar, fins que una genialitat de Morer, al minut 84, va situar el definitiu 3-0 al marcador. Un bonic final per a un dia històric i inoblidable.