sábado, 3 de octubre de 2020

Brillant triomf del Terrassa FC al camp del Cornellà (1-2)!

El Terrassa Futbol Club ha donat una enorme alegria als terrassistes en vèncer per 1-2 al camp de la Unió Esportiva Cornellà, un equip que va fregar l'ascens a Segona A i que porta moltes temporades seguides a Segona B acabant a la zona alta.

Els de Xevi Molist van plantejar un matx seriós i ambiciós, conscients
de la consistència d'aquest contrincant. La primera part va ser equilibrada, amb intents de tots dos equips. Als primers minuts, el Terrassa FC va portar la iniciativa, amb un xut de Jaume i centrades reiterades a l'àrea rival. Àlex Fernández, de falta, ho va intentar al minut 20. Els locals van reaccionar i van crear alguna ocasió.

A la represa, el Cornellà es va avançar de cap al minut 50. No obstant això, l'entrada de Mico i Josu va dinamitzar el joc. Al minut 63, el Terrassa FC va marcar mitjançant Salva. I en plena ratxa egarenca, al minut 70 el grec Mico va establir el definitiu 1-2. Quina remuntada! Fins i tot un xut al pal al minut 86 hauria pogut ampliar diferències.

En resum, un cop a la taula d'un gran Terrassa FC en una veritable prova de foc. A més, en el balanç històric particular, el Terrassa FC amplia l'avanatatge (7-5) i confirma la seva supremacia. Una nit rodona en una pretemporada coronada amb dos trofeus i aquest triomf d'impacte.