domingo, 18 de octubre de 2020

El Terrassa FC goleja el Valls per 0-3 i se situa líder a la Lliga!

El Terrassa FC ha començat com una aplanadora la Lliga 2020-21. Els de Xevi Molist han escombrat la UE Valls per 0-3 i s'han situat líders per la diferència de gols general.

En la primera part, els terrassencs, que anaven de blanc, s'han posicionat i han esperat la seva oportunitat. Aquesta ha arribat en una escapada per la banda dreta de Jaume Pascual, que al minut 31 ha estrenat el marcador. Curiosament, la temporada passada també va ser l'autor del primer gol egarenc a la Lliga. Poc després, Salva ha anotat de cap el segon gol, que deixava molt clara la resolució de la contesa.

En la segona part, Morer i Lledó han sortit i han reforçat un mig del camp que combinava i controlava el ritme del partit ad libitum. En el darrer minut, els tarragonins s'han fet un gol en la pròpia porteria. Primera jornada. 0-3. Golejada al sarró. El Terrassa FC ja és líder. Un cop d'autoritat. Felicitat terrassista.