domingo, 1 de noviembre de 2020

Triomf del Terrassa FC a l'Olímpic contra el fins ara líder Castelldefels (1-0)

El Terrassa Futbol Club ha aconseguit una victòria vital contra la UE Castelldefels a l'Olímpic per 1-0 gràcies a un gol d'Arranz a la primera part, tot aprofitant un malentès entre el porter i un defensa. Els rogencs són ara segons a la classificació, amb 6 punts, els mateixos que l'Europa i el rival d'aquesta jornada, que arribava com a líder. El primer és l'Igualada, amb 9 punts però un partit més disputat.

Els de Xevi Molist han sortit dominadors, tot i baixes com les d'Àlex Fernández, Galeano i Luna. Després d'algunes arribades, ha estat curiosament un error aliè el que ha menat a l'1-0 que seria definitiu, al minut 26. Després, el contrincant ha posat a prova Ortega, i Arranz ho ha intentat de nou.

A la represa, al primer minut, Josu ha fregat el segon. També ho ha intentat Pelegrín. Tanmateix, i ja se sap com és el futbol, el Castelldefels ha enviat una pilota al travesser i Ortega s'ha tornat a lluir. Al minut 95, després d'una nova clara ocasió, un córner amb el porter rival sumat a l'atac ha estat el colofó a una important i soferta victòria. Per la mínima, i contra el qui era líder. Patint. Els triomfs que més es degusten i més empipen els rivals.