domingo, 8 de noviembre de 2020

El Terrassa FC guanya brillantment a Igualada (0-2) i comparteix el lideratge

Nova victòria del Terrassa FC! Els rogencs han guanyat de forma merescuda i convincent per 0-2 el CF Igualada i aconsegueixen 9 de 9 de punts. Ara el Terrassa FC lidera la classificació conjuntament amb Europa i el mateix Igualada.

La visita a Les Comes era molt perillosa. Els igualadins anaven líders (amb un partit més disputat), i una ensopegada podia obrir forats. Tanmateix, els de Xevi Molist han sortit dominadors i al minut 13 Jaume ha sabut creuar una pilota dintre de l'àrea davant la sortida del porter. Els rogencs dominaven, i els locals només han disposat d'una oportunitat a la primera part.

A la represa, ha continuat el futbol control terrassista. En qualsevol moment podia arribar el gol, i ha estat el japonès Akito qui l'ha aconseguit al minut 77. D'aquí fins al final, el Terrassa FC ha contemporitzat el joc. L'inici de Lliga és impecable i fa somiar. L'equip ha marcat sis gols i no n'ha rebut cap, assolint un rècord a la història en arrencades sense rebre gols. És el triomf 30 contra l'Igualada. L'afició està ben contenta. Que segueixi la festa!