sábado, 21 de noviembre de 2020

Cop d'autoritat del Terrassa FC al camp del Santfeliuenc (0-3)

El Terrassa Futbol Club ha donat una lliçó de futbol i d'eficàcia a Les Grases i ha vençut el Santfeliuenc per 0-3. Amb aquesta victòria, el conjunt terrassista suma 13 punts de 15, fruit de quatre triomfs i un empat. El valor d'aquests resultats és enorme, ja que acosten els vermells a la fase d'ascens, on s'acumulen els punts de la primera Lliga.

El partit, en un terreny darrerament feréstec, s'ha posat de cara als 5 minuts, quan un clar penal ha estat transformat pel killer Arranz en el 0-1. No obstant això, els del Baix Llobregat han disposat de diverses ocasions, i Ortega ha hagut d'intervenir amb encert. Tot seguit, Arranz i Akito han posat a prova la porteria contrària. Amb força equilibri ha acabat la primera part. Tot restava obert.

A la represa, els de Xevi Molist han posat una marxa més ràpida. Al minut 59, el nipó Akito ha sabut resoldre davant del porter i ha fet el segon. Al minut 69, Kilian Villaverde ha engaltat un gran xut, ben col·locat, i ha situat el 0-3 al simultani. A partir d'aquí, els rogencs, que han jugat els darrers minuts sense Mico, expulsat per doble groga, s'han dedicat a contemporitzar el joc, probablement pensant en el pròxim partit, contra un duríssim Europa. De moment, el Terrassa FC dorm líder.