lunes, 16 de noviembre de 2020

Terrassa FC-València CF a la Copa del Rei: una bomba amb el record del triomf per 0-5 a València el 1921!

Terrassa FC-València CF. Aquest ha estat l'afortunat duel del sorteig de la Copa del Rei, celebrat a l'Estadio de la Cartuja de Sevilla. Quatre vegades s'han enfrontat tots dos equips: la primera de la història, el 30 de juliol de 1921, a València, és mítica per al terrassisme: victòria per 0-5!!!



El primer a matx a Terrassa, el 17 d'abril de 1922 al camp del carrer del Bisbe Irurita, el Terrassa FC va guanyar el València per 4-2. El balanç és equilibrat (dos triomfs per a cada equip), tot i que per gols guanya el Terrassa FC (14-12). Des de 1934 no juguen els dos equips. En el balanç el Terrassa FC arrasa el València B.



El València és el vigent campió de Copa perquè encara està pendent de disputar-se la final de la campanya 2019-20 (Real Sociedad-Athletic de Bilbao). Amb sis Lligues conquerides, dues Supercopes d'Europa o una Recopa, i dues finals de la Champions, el de la capital del Túria és un rival molt atractiu per a l'Estadi Olímpic. Tant de bo la COVID-19 faci una treva i l'afició pugui acudir al colisseu terrassenc.

2 comentarios: