domingo, 15 de noviembre de 2020

Enorme triomf del Terrassa FC femení a Igualada (2-3)!

El Terrassa Futbol Club femení ha demostrat una rauxa i un esperit de sacrifici enormes en la victòria per 2-3 a Igualada, contra un equip que encara no havia patit cap derrota aquesta campanya. Les rogenques sumen així el primer triomf fora de casa en aquesta Lliga i se situen a la zona mitjana, amb 7 punts en 5 partits i una dinàmica ascendent (6 de 6 punts en les darreres dues jornades).

Les de Ramos han començat manant, amb rapidesa i arribades mancades del darrer xut. Tanmateix, les de l'Anoia s'han avançat de penal. Amb el mínim desavantatge s'ha arribat a la mitja part.

A la represa, en la línia del triomf contra el Collerense B, el Terrassa FC ha estat un veritable huracà i en 15 minuts s'ha situat 1-3, amb dianes de Marta Alegre, Andrea Pueyo i María de Fulgencio. Guanyar a Primera Divisió no és mai senzill, i ha calgut patir. I de valent.

Fregant el temps reglamentari, les igualadines han escurçat distàncies, i l'àrbitre ha mostrat la segona groga i ha expulsat la portera terrassista. Com que no es disposava de més canvis, una jugadora de camp (Patri Ballesteros) ha assumit la responsabilitat sota pals. El que ningú imaginava és que l'àrbitre prolongaria el matx escandalosament... fins al minut 100!, sabent a més que en teoria la porteria estava en perill. Però Ballesteros ha salvat un parell de situacions clares de gol i en l'últim instant una defensa terrassista ha refusat sota pals un gol que podia haver estat el de l'empat. 2-3, triomf per reivindicar-se i, vist l'alt nivell de joc mostrat, per somiar.