sábado, 7 de noviembre de 2020

El Terrassa FC femení signa una remuntada triomfant contra el Collerense B (4-2)

El Terrassa Futbol Club de Primera Divisió femenina va donar una gran alegria al terrassisme en vèncer per 4-2 el Collerense B, de Palma de Mallorca, a l'Estadi Olímpic després de protagonitzar una gran remuntada des del 0-2 amb què es va arribar al descans.

El matx era rellevant perquè les egarenques necessitaven psicològicament un primer triomf. L'empat de la segona jornada contra l'Europa va ser positiu per les circumstàncies (van acabar amb nou jugadores i van salvar un gol a l'últim instant), però calia un cop sobre la taula. Tanmateix, les de Ramos van començar desorientades, i dos gols als minuts 13 i 19 van situar les balears amb un clar 0-2. Al descans, tots els rogencs haurien signat un empat.

No obstant això, les vermelles van sorprendre tothom amb una segona part pletòrica, espectaular, vibrant. Andrea Pueyo, al minut 46, va obrir les portes de l'esperança. La mateixa Pueyo, al minut 51, va aconseguir el 2-2. El destí del partit estava ben obert. Al minut 67, Judit Sellarés va cavalcar per la banda esquerra, va driblar les adversàries que li sortien al pas i va executar un xut de rosca a l'escaire oposat de la porteria del Collerense B. Una diana de bandera. Antològica.

Amb l'embat de l'eufòria, un Terrassa FC en èxtasi i rauxa va trencar el fora de joc i Clara Sanz, al minut 69, va segellar un increïble 4-2, tenint en compte el resultat al descans. D'aquí al final les vermelles es van mostrar superiors físicament i tècnicament van saber administrar el resultat. 4-2 i el Terrassa FC se situa a la zona mitjana de la classificació amb 4 punts.