sábado, 12 de diciembre de 2020

El Terrassa FC goleja La Pobla de Mafumet (4-0) i dorm líder!

El Terrassa Futbol Club ha golejat La Pobla de Mafumet per 4-0 i dormirà líder. Els egarencs, que s'han avançat al primer minut arran d'un error del porter, han acabat 2-0 la primera part (amb un gol de Kilian) i han arrodonit el resultat amb un doblet d'Arranz al final.

Els vermells, a l'Olímpic i encara sense públic per les irracionals, injustes i discriminatòries decisions de la Generalitat de Catalunya (que permet activitat perillosa en espais tancats com les escoles, comerços i restauració i no una assistència d'un miler de persones en un lloc a l'aire lliure on hi caben 12.000), han començat amb el partit de cara, ja que el porter visitant s'ha empassat histriònicament una cessió completament senzilla de la defensa tarragonina.

A partir d'aquí, el filial del Gimnàstic de Tarragona ha estirat línies, i Carlos Martínez ha posat en algun compromís la defensa. El Terrassa FC ha reaccionat i Kilian Villaverde ha aprofitat una jugada col·lectiva en atac al minut 23.

A la represa, amb diversos canvis (han entrat Manu i el japonès Akito, i després el grec Akis, Albert López i Marc Muñoz, juvenil), el joc ha estat altern, amb sensació de control terrassista. Els poblatencs han patit una expulsió per doble targeta groga, i Arranz ho ha aprotifat als minuts 87 i 89 fent dos gols que el situen a precisament dos gols de Molist al rànquing golejador del Terrassa FC a la Lliga. Final feliç a l'Olímpic amb un 4-0 que permet l'equip dormir líder.