sábado, 10 de octubre de 2020

El Terrassa FC B estrena la Lliga 20-21 amb victòria (3-1)!

El Terrassa FC B s'ha imposat a la UD Can Trias B per 3-1 a l'Olímpic en l'estrena a la Lliga de Quarta Catalana, després de la pandèmia del coronavirus. Amb aquest triomf, el conjunt vermell se situa colíder.

El matx ha començat a les 19, amb un gran xàfec. El filial egarenc dominava i creava perill constantment però sense massa encert. El primer gol ha arribat al minut 21 aconseguit per Achraf Krab amb una gran rematada de cap aprofitant un llançament de falta. Dos minuts després la UD Can Trias B empatava el partit amb un gol de vaselina. Tanmateix, al minut 42, de nou un actiu Krab ha avançat els egarencs.

A la segona part, el Terrassa FC no ha acabat de rematar el resultat fins al minut 89, quan Dali  ha establert el 3-1 Un bonic triomf en un Olímpic talismà.