domingo, 20 de agosto de 2023

El Terrassa FC, campió del Trofeu Vila de Gràcia i del Memorial Carles Capella en guanyar l'Europa per 0-3!!!

El Terrassa FC va donar la principal alegria de la pretemporada en conquerir dues copes, el Trofeu Vila de Gràcia i el Trofeu Memorial Carles Capella, després de golejar l'Europa, l'organitzador de la competició, per un rotund 0-3. Aquest trofeu se suma als tres centenars de l'entitat egarenca (que també ostenta 351 títols i lidera arrasant el palmarès vallesà, i és un dels millors catalans, espanyols i internacionals), tot coincidint amb el dia en què Espanya es va proclamar campiona del món femenina a Austràlia superant Anglaterra a la final (1-0, gol d'Olga Carmona).

Els de Gerard Garrido, amb Marcos Pérez, Diego, Neeskens, Jaouad, Lucas Viña, Morales, Jofre Cherta, Salvans, Gil Muntadas, Spartalis i Piera d'inici, van plantar-se sòlids al Nou Sardenya i van dominar el joc. Al minut 26, el grec Spartalis va engaltar un xut ajustat que va suposar el 0-1. Morales va fregar el segon abans del descans.

A la represa van sortir Guiseris, Lledó, Cervera i Cano. Després van saltar a la gespa Aythami Perera i Jiménez. El canari Aythami va anotar el 0-2 al minut 70, abans que sortissin Toledo i Palacios, i, al cap d'uns minuts, Pol Sánchez. Guiseris es va lluir en una aturada, i Jordi Cano va marcar el 0-3 de penal al minut 88. Triomf i dues copes per al gran, centenari i gloriós Terrassa Futbol Club!!! (Fotos: Terrassa FC i CE Europa).