jueves, 31 de agosto de 2023

El Terrassa FC femení, a la final del Torneig d'Històrics en batre el Cerdanyola (0-1)!

El Terrassa FC femení va accedir a la final del Torneig d'Històrics en superar el Cerdanyola per 0-1 amb un gol de Carla al temps afegit, Tot i que li servia l'empat, el conjunt d'Issam El Azzouzi va ser ambiciós i va coronar l'accés a la final amb una victòria que, a més, inclina a favor de les rogenques el balanç particular amb les cerdanyolenques.

El matx es podia plantejar defensivament, ja que el Cerdanyola havia superat el Sants per 2-0 (resultat menor al 0-6 egarenc contra les santsenques) i l'empat li servia al Terrassa FC. Lluny de refiar-se, les terrassistes van atacar constantment, però sense sort de cara a porteria, de forma que els darrers minuts van esdevenir un polvorí de nervis, ja que qualsevol acció aïllada podia estroncar els plans vermells. Tanmateix, al minut 46 (els partits del triangular eren de 45 minuts), Carla va anotar el 0-1 en una hàbil vaselina. El Terrassa FC estava a la final (Fotos: Torneig d'Històrics).