viernes, 6 de septiembre de 2024

El Terrassa FC femení arrasa la UE Sants (0-9)!

Un cicló anomenat Terrassa FC femení va esmicolar la UE Sants per 0-9 en el primer partit del Torneig d'Històrics al Municipal del Guinardó. Les d'Issam el Azzouzi  van demostrar una encertada posada a to, i això que el matx era només a 45 minuts.

Al minut 9, Mireia, en un xut creuat des de la dreta, va avançar les rogenques, que van eixamplar distàncies al minut 14 (Irene) en una acció personal i en semivaselina. Al 15, Zaira va establir el 0-3 amb una picadeta davant la portera rival. Irene, en una hàbil vaselina al minut 17, va anotar el quart. En dos minuts el Terrassa FC va materialitzar tres gols més: al 30, la portera Daniela en pròpia porteria; al 31, Mireia, de xurriagada creuada, i al mateix minut, la pròpia Mireia, a plaer. Laia va fer el vuitè al minut 42 i Marta el novè al minut 45. Bacanal terrassista! (Foto: Torneig d'Històrics)