domingo, 20 de octubre de 2019

El Terrassa FC de futbol sala femení supera un rival sabadellenc i signa el 3 de 3!

El Terrassa Futbol Club femení de futbol sala va guanyar el Pou Escorial de Sabadell per 5-3 en un apassionant derbi de Segona Divisió disputat al Pavelló de Sant Llorenç. Les egarenques sumen tres triomfs en tres partits, és a dir, 9 punts, i se situen al capdamunt de la classificació.
Les rogenques es van avançar de seguida amb un gol de Laila Fetián (minut 1). Tanmateix, el rival va capgirar el marcador i va posar en perill la immaculada trajectòria de l'equip.
Afortunadament, tres gols d'Anabel Alcayde (minuts 29, 33 i 39) i un de Jennifer Ramírez (minut 34) han deixat resolt el matx, que al final va segellar un 5-3 que reflecteix la tradicional supremacia de l'esport terrassenc sobre el sabadellenc.
D'aquesta manera, el Terrassa FC acumula 11 gols a favor i 7 en contra. El pròxim partit serà a la pista de l'Egara Futsal, en un derbi local ben atractiu.