domingo, 13 de octubre de 2019

El Terrassa FC guanya 2-0 contra el Sants!

Un Terrassa Futbol Club molt pràctic i clar dominador a la segona part ha vençut per 2-0 la UE Sants i es consolida, amb 17 punts, en la quarta posició de la classificació, en zona de promoció d'ascens. Els gols d'Àlex Fernández (minut 47; imatge de la celebració) i Carlos (minut 85; a la fotografia s'observa la jugada) han permès els rogencs aconseguir el 4 de 4 a l'Olímpic.

Els de Xevi Molist patien les baixes d'Arranz, Coro i Yayá, a més d'Albert Lopez, operat recentment. Tanmateix, els seus substituts han actuat amb solvència, i després de desgastar el rival a la primera part han mostrat una gran superioritat a la segona.
A més, el Terrassa FC consolida el balanç favorable contra els barcelonins: 51 victòries, 26 empats, 49 derrotes, 236 gols a favor i 238 en contra.

El Terrassa FC comença a acumular jornades en zona de promoció d'ascens. La solidesa defensiva (el balanç de la diferència de gols és 12-6) és clau. El CP San Cristóbal ha batut per 3-1 l'Igualada. A més, el Terrassa FC B va golejar per 0-6 l'Ullastrell i és líder (12 punts de 12 possibles) a Quarta Catalana.