domingo, 27 de octubre de 2019

El Terrassa FC de futbol sala, líder després de guanyar 3-2 el Vilamajor!

El Terrassa FC de futbol sala masculí s'ha imposat al CFS Vilamajor per 3 gols a 2 en un emocionant partit disputat al Pavelló de Sant Llorenç de Terrassa. Amb aquest triomf, els rogencs se situen líders de la classificació, amb 10 punts en 4 partits, per davant del rival d'avui, que es queda amb 9 punts.

L'equip egarenc s'enfrontava al líder invicte, que ha tastat la rauxa egarenca. Els golejadors d'avui han estat Daniel Mota (dos gols) i Abraham Gumà, amb un gol. El Terrassa FC ha sabut administrar el seu avantatge (2-0 al descans, i un nou gol de Mota al segon període), en bona part gràcies a les brutals intervencions del porter Miquel Carles.

Amb aquesta victòria el Terrassa FC ocupa la primera plaça i es manté invicte, amb un balanç de tres victòries, un empat i cap derrota, 16 gols a favor i 9 en contra. El pròxim cap de setmana la competició es pren un descans. El següent matx serà al camp del Mollet, que es troba a la zona baixa de la taula.