domingo, 27 de octubre de 2019

Un Terrassa FC pletòric bat l'Horta per 2-0!

Un Terrassa Futbol Club convincent ha guanyat l'Horta per 2-0 i encadena cinc victòries seguides a l'Olímpic. Amb aquest triomf, els de Xevi Molist sumen 20 punts i se situen tercers a la classificació, empatat amb l'Hospitalet.

Els rogencs han controlat el tempo del partit a la primera part, Després d'alguna aproximació local i alguna ocasió barcelonina, Arranz, de cap, ha inaugurat el marcador. Fins al descans el Terrassa FC ha controlat la situació.

A la segona part, els rogencs han protagonitzat uns primers minuts excelsos, governant la possessió i donant sensació de perill. Quan Àlex Fernández, amb una potent xurriagada, ha establert el 2-0, els espectadors eren conscients que els tres punts es quedarien a casa. En els darrers instants, els egarencs han mostrar la seva fiabilitat a la rereguarda i han segellat una victòria de valor incalculable.
Ara, el Terrassa FC, amb 14 gols a favor i 7 en contra, suma una setmana més en zona de promoció d'ascens. El repte és imitar els immillorables registres de l'Olímpic a domicili.