domingo, 1 de marzo de 2020

El Terrassa FC salva un punt contra el Cerdanyola (1-1)

El Terrassa FC de Xevi Molist ha salvat un punt (1-1) contra el Cerdanyola a l'Olímpic en els últims instants gràcies a un gol de Lucas Viña. Amb aquest punt, els egarencs continuen segons, amb 52 punts (15 triomfs, 7 empats i 4 derrotes). L'Hospi ja s'ha escapat, de manera que l'objectiu consistirà a assegurar el més aviat possible una posició entre la segona i la quarta i preparar-se per a un repte de tres rondes a la promoció d'ascens.



El matx ha començat amb tempteig i amenaces visitants. El punt d'inflexió ha estat un clar penal sofert pels rogencs que l'àrbitre no ha xiulat davant l'enuig general. L'"efecte Soteras" ha tonar a aparèixer, com a Vilassar (dos punts pispats), Vilafranca (un punt), Hospitalet (un punt), Sant Andreu (dos punts), Banyoles (dos punts)... Bé, està clar que el Terrassa FC no podrà acabar primer per "designis preestablerts", i caldrà preparar-se per a tres possibles rondes, si es van superant, és clar.

A la segona part, els egarencs han pressionat més, arran de l'expulsió d'un rival per doble amonestació. Tanmateix, en un córner aïllat, els cerdanyoencs s'han avançat. Quan ja assaborien els tres punts, un xut creuat de Vña ha salvat un punt per al Terrassa FC

2 comentarios:

  1. Un punt salvat i un altre clar penal no xiulat pels "enviats de Soteras". Ja sabem, Soteras, que et dol que el Terrassa FC tingui més títols i sigui millor objectivament que el CE Sabadell, però no cal ser tan descarat! Facis el que facis, igualment el Terrassa Fc arrasa el CE Sabadell en títols i palmarès. Pren-te una tila, Soteras, que el Terrassa FC és millor que vosaltres!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies pel teu comentari, Sergi! Visca el Terrassa FC, el millor del Vallès objectivament!

      Eliminar