domingo, 1 de marzo de 2020

Espectacular remuntada del Terrassa FC de futbol sala contra el Badalona (4-3)!!!

El Terrassa FC de futbol sala de Primera Catalana continua en ratxa i ha guanyat per 4-3 en una memorable remuntada el Badalona Futsal Iris en matx disputat al Pavelló de La Maurina. Amb un 0-3 advers, els rogencs han escurçat distàncies al descans i han culminat un capgirell èpic i fonamental per a la permanència.

El matx ha començat amb adversitats, i una diana al minut 15 i dues al 17 han situat els badalonins amb un còmode avantatge. Marc Montserrat ha anotat el primer gol terrassista a pocs segons del descans, al minut 19. A la represa, Priego ha escurçat més distàncies (minut 25), i el badaloní Moreno s'ha fet un gol en pròpia porteria (minut 31). Herrera, al minut 37, ha assolit el 4-3 definitiu, en un esclat de joia a La Maurina.

Ara, els rogencs són vuitens (7-2-7 en partits, 75-62 en gols), empatats a 23 punts amb Mollet i Vall de Tenes. El Badalona, onzè, és el primer que descendiria, amb 20 punts i l'average particular favorable al Terrassa FC. Can Cuyàs (16 punts), Premià de Dalt (12) i Olímpic La Floresta (9) són els altres conjunts que ara mateix perdrien la categoria. Els de Pol Montserrat tenen fins i tot a tir el cinquè classificat.