domingo, 1 de marzo de 2020

El Terrassa FC sorprèn el Sant Gabriel i assoleix una victòria essencial i de prestigi (1-0)!!!

El Terrassa FC de Lluís Ros va absolutament llançat cap a la salvació, zona en què s'està consolidant. En un matx emocionant, en què els pronòstics li eren desfavorables, ha vençut per 1-0 el potent Sant Gabriel, segon classificat i a la pràctica primer, ja que l'Espanyol B molt probablement no podrà ascendir arran del gairebé confirmat descens de l'Espanyol de la Liga Iberdrola.

Les terrassistes, després de l'aturada de la competició unes setmanes, han arrencat amb fermesa i han controlat el matx. Al minut 31, Cerdán ha anotat el que seria únic gol del partit, el que demostra la solidesa defensiva de les vermelles. Fins al descans s'han produït alternances, però les rogenques han sabut conservar momentàniament un resultat impensable i d'un valor enorme de cara al final de la Lliga.

Conscient d'això, a la represa l'equip s'ha mostrat sòlid i solidari, tenint en compte que les de Sant Adrià de Besòs cercaven punts per distanciar-se del Son Sardina i el Levante Las Planas (també derrotat per 1-0 pel Terrassa FC), que les empaiten en la lluita per l'ascens. Tanmateix, defensivament el Terrassa FC ha estat numantí, ha neutralitzat les incursions rivals i en algun contraatac hauria pogut fins i tot eixamplar diferències.

Amb aquest victòria tan inesperada les egarenques es mantenen desenes, amb 23 punts (fruit de set triomfs i dos empats), ampliant l'avantatge sobre el primer equip que baixa (l'Osca, que ha caigut contra l'Espanyol B  i suma 17 punts) i encara per davant, com a comodí, del Sant Pere Pescador. Pallejà i Mallorca semblen condemnats al descens.