domingo, 21 de marzo de 2021

El Terrassa FC de futbol sala femení s'estrena amb triomf a Sant Quirze del Vallès (0-1)!

Triomf molt lluitat del Terrassa FC femení de futbol sala per 0 gols a 1 a Sant Quirze del Vallès a la Lliga de Segona Divisió. L'estrena de les d'Ayoub del Rif ha estat positiva per començar la temporada.

La presència de públic és la novetat d'aquest cap de setmana en totes les competicions no professionals. Les graderies del Pavelló de Can Casablanques eren força plenes sempre mantenint totes les mesures de prevenció de la COVID-19.

Les terrassistes han començat ben plantades a la pista, i quan les locals s'aproximaven la portera Irene Vilalta ha demostrat la seva gran vàlua amb aturades de mèrit. De negre per la coincidència de colors, el Terrassa FC ha sortit amb Vilalta, Albareda, Judit Ruiz, Niki i Mar Busquets. També han jugat Nonna Arnau, Beatriz Hernández, Andrea Sánchez i Ana González, portera la temporada passada i molt sòlida com a jugadora.
Després de l'empat sense gols al descans, les terrassistes han premut l'accelerador. Mar Busquets corria com una gasela, i la pressió en zona d'avantguarda s'accentuava. Després d'un temps mort i les indicacions del tècnic, al minut 42, a prop del final, Ana González s'ha jugat el físic i ha picat hàbilment la bimba davant de la portera rival per establir el 0-1 definitiu. La jugadora s'ha recuperat de la caiguda al terra. Poc després, Beatriz ha sofert una lesió al turmell.
Fins al final, les terrassistes han sabut governar i adormir el partit, conscients que amb Vilalta les espatlles estaven força ben cobertes. Victòria, tres punts al sarró i prometedor inici d'un il·lusionant Terrassa FC.