domingo, 21 de marzo de 2021

El Terrassa FC es classifica per a la fase d'ascens en guanyar la Montañesa (1-0)!

Un Terrassa FC dominador i amb poc encert davant de porteria ha vençut la Montañesa per 1-0 gràcies a un gol d'Àlex Fernández i es classifica matemàticament per a la fase d'ascens. El partit s'ha disputat davant d'un miler de persones a l'Olímpic, en el primer matx amb públic de la Lliga en la pandèmia de la COVID-19.

Amb 35 punts, els egarencs són tercers de grup, i quarts en global. Ascendeixen dos equips: ara serien Europa (41 punts) i Cerdanyola (40). El Vilafranca en porta 37. Cal sumar a Manresa i acostar-se el que es pugui als primers. Si no, tocarà patir de valent en tres rondes de "play off".

Els de Juanjo García han iniciat el matx amb força. Han controlat el joc i han creat alguna ocasió, però l'endèmica carestia de gol ha menat al 0-0 del descans. Tot i això, l'expulsió d'un jugador barceloní per doble targeta groga semblava aplanar el camí.

I així ha estat al minut 46, quan una genialitat d'Àlex Fernández ha suposat el 0-1, driblant amb un moviment de cadera diversos rivals i definint davant de porta. El que no aconsegueixen els davanters ho aconsegueix un migcampista. A partir d'aquí, els rogencs han disposat de tota mena d'ocasions per part de Viña, Josu, Arranz, Akito (dues davant del porter) o Castillo (clamorosament a porta buida), però de manera al·lucinant n'han espifiat una darrere l'altra i la Montañesa encara ha pogut crear alguna centrada inquietant en els darrers minuts.

Els rogencs haurien d'entrenar moltíssim el xut davant de porteria perquè és inversemblant el que arriben a errar. En resum, triomfs, joc positiu, fase d'ascens garantida i cal dedicar hores a aprendre a marcar gols.