domingo, 1 de mayo de 2022

El Terrassa FC B femení, a un triomf del títol després de batre el Vic (1-3)!

El Terrassa FC B femení va aconseguir una vital victòria contra la Fundació UE Vic B que el situa a un triomf del títol de Segona Divisió i l'ascens a Primera Divisió. Les egarenques eren concients que calien dues victòries en les dues darreres jornades, i la primera ja és al sac.

Les vermelles van sortir dominant i Sofía Molina ho va materialitzar el minut 8. Tot i l'empat al minut 32, Sandra López va tornar avançar el Terrassa FC al 34. A la represa, Sofía Molina va establir el definitiu 1-3 al minut 69. El Terrassa FC (amb un balanç de 16-2-1 i 108-17 en gols) suma 50 punts, un menys que el Cabrera, que ja ha jugat tots els seus partits. Si guanyen el Mataró, les egarenques es proclamaran campiones.