domingo, 1 de mayo de 2022

El Terrassa FC goleja per 4-1 a la SD Formentera!

Pas molt importat d'un Terrassa FC que torna a guanyar a Ca n'Anglada (4-1) contra la SD Formentera i l'objectiu de la permanència és molt a prop i, a més, se situa a tres punts de la promoció. Els egarencs sumen 44 punts. 12-8-12 i 48-41.

El partit va començar amb un ritme trepidant i amb un domini del Terrassa FC, que s'ha avançat mitjançant Josu al minut 14. Tanmateix, els visitants van empatar el 23 en una acció aïllada. El Terrassa FC va tornar a la càrrega i Marimon, al minut 29, va traslladar el marcador la superioritat egarenca. Al minut 42, Joel Priego va situar un tranquil·litzador 3-1 al descans.

A la represa, els de Jordi López van segellar un incontestable 4-1 gràcies a una acció habilidosa d'Akito. Amb aquest marcador, el Terrassa FC ja és inabastable per a Osca B (34), Europa (32), Ejea (20).