sábado, 3 de diciembre de 2022

El Terrassa FC assoleix a Sant Llorenç de Morunys (2-4) el seu trofeu 300!!!

El Terrassa FC, amb una combinació del filial i jugadors que entrenen amb el primer equip, va batre el Sant Llorenç de Morunys per 2-4 en un vibrant i bonic encontre i va conquerir el Trofeu Memorial Xarau, que suposar la fita número 300 en tornejos amistosos en la història del club comptant totes les seccions. La cordialitat i el tracte exquisit dels de la Vall de Lord van ser la nota predominant en la festa d'inaguració de la gespa artificial del Camp del Sant Llorenç de Morunys.

Els rogencs, conscients de la magnitud de l'esdeveniment, van sortir a totes. Davant, els morunyencs van dissenyar una teranyina defensiva que dificultava filtrar pilotes amb perill. Tot i la gèlida temperatura, el matx va ser dinàmic, elèctric. Al minut 29 els rogencs van obrir la llauna, i en cinc minuts d'inspiració van situar un aparentment concloent 0-3 al marcador. 

A la represa, el Sant Llorenç va avançar línies i es va col·locar a un gol de distància. Al minut 88, el Terrassa FC va enllestir la feina amb el 2-4 definitiu. Festa grossa i somriures i abraçades per a tothom.

6 comentarios: