martes, 21 de febrero de 2023

Un Terrassa FC imparable goleja el Vilafant (6-3) i acumula 9 punts d'avantatge com a líder!

Un Terrassa FC de futbol sala llançat cap al títol i l'ascens va batre el Vilafant de Girona por 6-3 al Pavelló de La Maurina i es consolida en el lideratge, amb 37 punts (de 39 possibles), 9 més que el Girona (28) i 10 més que Xarxa Horta, Ràpid Santa Coloma i Manlleu  (27).

Els de Ramon Cañellas van sortir concentrats, tot i que els gironins, que lluiten per la salvació, van plantar-hi cara. Borregao, al minut 13, va avançar el líder. Tanmateix, el rival va empatar al minut 17. Va ser un miratge: un doblet del pitxitxi Toni Sánchez (minuts 18 i 20 ) va situar el 3-1 al descans.

A la represa, el Vilafant es va acostar al marcador (minut 26), però de nou Toni Sánchez (minut 30) i Diego Blanco (dos gols al minut 31) van deixar la contesa decidida. Amb el 6-3, el Terrassa FC tanca la primera volta amb uns números estratosfèrics: 12-1-0 de balanç i 86-39 en gols. Espectacular.