miércoles, 1 de febrero de 2023

El Terrassa FC de futsal goleja el Savall (1-5) i accedeix a la quarta ronda de la Copa Catalunya!

Un Terrassa FC de futbol sala encara invicte aquesta temporada (10-1-0 a la Lliga, 2-1-0 a la Copa) va batre còmodament el Savall per 1-5 al Pavelló Municipal de Ponsferrer a la tercera ronda de la Copa Catalunya i s'ha classificat per a la quarta ronda. Aquesta és la millor participació terrassista fins al moment a la màxima competició catalana de futbol sala.

El pitxitxi Toni Sánchez va avançar els vermells al primer minut. Els locals van empatar al 23, però el veterà Diego Blanco va retornar jerarquies al 24. Amb mínim avantatge terrassista es va arribar al descans. A la represa, Borregao, que està en forma després de la llarga lesió soferta, va marcar al minut 35. Toni Sánchez (minut 44) i el porter Carlos Sánchez (minut 49) van arrodonir la maneta. Que passi el següent.