sábado, 25 de marzo de 2023

El Terrassa FC B guanya el derbi contra el Cercle Sabadellès (1-0)!

Un Terrassa FC B sofert va saber guanyar per 1-0 a l'Estadi Olímpic el derbi contra un incòmode Cercle Sabadellès 1856 tot i jugar amb un home menys des del minut 36. Els rogencs enllacen 9 jornades sumant i es troben a la sisena posició.

Els d'Álvaro Molina van arrencar amb força, dominant el matx contra un rival en zona de descens i que es jugava la vida. Tanmateix, l'expulsió de Mata al minut 36 va tórcer el plantejament original.

A la segona part, Ordóñez va aprofitar una ocasió per marcar al minut 57. A partir d'aquí, els vermells van intentar adormir el partit, tot i que al final van patir de valent i el porter Giol i la defensa van salvar diverses situacions de perill. El balanç del Terrassa FC és ara de 13-3-8 i 48-27 en gols.