sábado, 4 de marzo de 2023

Triomf d'autoritat del líder Terrassa FC de futsal a Sabadell (2-4)!

El Terrassa FC de futbol sala, líder invicte de la Divisió d'Honor catalana, és una constant font d'alegries, i va guanyar per 2-4 el Grups Arrahona-Nou Escorial de Sabadell en el derbi disputat al Pavelló Municipal Can Balsach. Amb aquesta victòria, els de Ramon Cañellas refermen el lideratge, amb 43 punts de 45 possibles, un balanç de 14-1-0 i de 96-45 en gols.

El maxt es presentava intens. I el Terrassa FC el va entomar amb una diana inicial, al primer minut, de Borregao. L'equilibri i les rereguardes es va imposar fins al descans. A la represa, Toni Sánchez (minut 23) i Sergio Blanco (minut 25) van semblar decidir el derbi, però els locals van reaccionar (minuts 28 i 30). Amb avantatge mínim i l'expulsió del pitxitixi egarenc al minut 35, tot semblava ben complicat, però Diego Blanco va marcar al minut 38 i va resoldre una intensa contesa. Nou derbi comarcal que guanya el Terrassa FC, demostrant una hegemonia objectiva i insistent.