domingo, 21 de mayo de 2023

Ascens del Terrassa FC de futsal a Tercera en guanyar el Xarxa Horta (5-2)!

El Terrassa FC de futbol sala va donar una nova alegria a l'afició en segellar matemàticament l'ascens a Tercera Nacional (equivalent a la Segona Federació de futbol) en vèncer per 5-2 el Xarxa Horta de Barcelona en un intens matx en un Pavelló de La Maurina ple a vessar. Els vermells sumen 62 punts, i el tercer, el Ràpid Santa Coloma, 57, quan només resta una jornada per al final. 


Amb un ambient de gala, els rogencs es van avançar als 2 minuts gràcies a Borregao. Toni Sánchez va ampliar la diferència als 7 minuts, anotant el seu gol 99 amb la samarreta egarenca. Tanmateix, als minuts 8 i 18, els barcelonins van empatar. Calia el triomf per ascendir, tal com es confirmaria poc depsrés (el Ràpid havia batut la Unión Santa Coloma al derbi en els darrers instants). 


A la represa, Sergio Blanco va posar al capdavant els terrassistes al minut 25. El gol de Diego Blanco, al minut 31, aplanava el camí cap a l'ascens. L'esclat de joia va arribar als 39 minuts: Toni Sánchez va fer el 5-2, el seu gol número 100 i va arrodonir la victòria 100 de les seccions sènior del Terrassa FC aquesta temporada. Festa total del Terrassa FC! Segon ascens consecutiu! Amunt, Terrassa FC!!!

5 comentarios: