domingo, 28 de mayo de 2023

El Terrassa FC de futbol sala, campió de la Divisió d'Honor en guanyar a Vilafant (4-7)!

El Terrassa FC de futbol sala va tocar el cel en conquerir la Divisió d'Honor catalana després d'un motx inoblidable a Vilafant, resolt amb victòria per 4-7 al Pavelló Municipal Joel González contra un rival que es jugava la permanència i va acabar descendit de categoria. Els vermells, que havien assegurat l'ascens en la jornada anterior, volien ser campions, i ho van aconseguir també gràcies a la derrota del Girona a la pista de la Unión Santa Coloma (4-1). El Terrassa FC suma el títol número 351. En futbol sala, l'equip masculí n'ha enllaçat dos de consecutius (i dos ascensos), i el femení un (i ascens).


Els de Ramon Cañellas van saltar a la pista a les 18 hores saben que amb un punt en tenien prou per ser campions. Abans de començar la jornada eren colíders, i necessitaven un punt més que el Girona, que va caure al migdia. Nombrosos aficionats egarencs van donar suport els rogencs a l'Alt Empordà. El matx va començar advers, als 2 minuts, però Serra va empatar al minut 5. Toni Sánchez, al minut 14, i Borregao, al 17, van situar un esperançador 1-3, però el Vilafant, que si guanyava se salvava del descens, va empatar abans del descans (minuts 18 i 20).


No es podia especular amb l'empat per si de cas, i el Terrassa FC va sortir a totes a la represa. Un espectacular Toni Sánchez, pitxitxi i portant de corcoll la defensa rival, va marcar als minuts 21 i 28. El empordanesos, que van arriscar amb porter jugador, es van posar 4-5 al minut 29, però Borregao va donar calma (minut 31). Serra, al 38, va posar la cirereta amb el 4-7 definitiu.


L'equip de Carlos Sánchez, Fermín Fons, Ismael Lázaro, Jorge Algaba, David Serrano, Àlex Borrego, Serra, Jacintus Aranda, Diego Blanco, Toni Sánchez i Sergio Blanco, amb el tècnics Ramon Cañellas, Juan Salmeron, Salvador Montero i Jorge Cobo i altres col·laboradors, va tornar a fer història. Dos títols consecutius (Primera Catalana i Divisió d'Honor catalana), i dos ascensos consecutius. El pròxim repte, la Tercera Nacional. Amunt, Terrassa FC!!!

6 comentarios:

  1. Felicitats, guapíssims!!! Enorme Terrassa FC!!!

    ResponderEliminar
  2. Títol i ascens!!!!! Enhorabona, terrassistes!!!!!

    ResponderEliminar
  3. ¡Vamos, Terrassa FC! ¡Temporada exitosa!

    ResponderEliminar
  4. Grans cròniques, gran temporada!!! Amunt, Terrassa FC!!!

    ResponderEliminar
  5. Felicitats, preciositats!!! Visca el Terrassa FC!!!

    ResponderEliminar
  6. Quin goig! Un final de temporada gloriós! Sempre Terrassa FC!

    ResponderEliminar