domingo, 26 de noviembre de 2023

Victòria de mèrit del Terrassa FC B contra el Llorençà (4-2) a l'Olímpic!

El Terrassa FC B de futbol segueix la seva ruta de triomfs i va aconseguir el quart de consecutiu, contra el Llorençà a l'Estadi Olímpic, per 4-2. Els de Daniel López i Antonio Ligero són cinquens, amb tendència a l'alça, tot i que l'ascens és un objectiu ben complicat.

El matx va començar de forma idònia, amb un gol d'Artés al minut 12. Tanmateix, tot es va entortolligar quan al minut 24 van empatar els de Sant Llorenç Savall, i al 40, en una acció clarament involuntària, El Mesellek va ser expulsat per vermella directa. Tot es posava coll amunt, però la rauxa vermella va eixir en la segona part: Ndoye (minut 47) i Vallejo (minut 54) van establir un avantatge que Tunkara va ampliar al minut 72. Al minut 81, a la desesperada, els llorençans van reduir distàncies fins a un 4-2 ben eloqüent. Els egarencs sumen 21 punts gràcies a un balanç positiu de 7-0-4 i 17-12 en gols.