sábado, 3 de febrero de 2024

El Terrassa FC de futsal femení arrenca un empat valuosíssim contra el Rubí (3-3)!

El Terrassa FC de futbol sala femení es manté en zona de permanència gràcies a un miraculós empat (3-3) al Pavelló de Sant Llorenç al darrer sospir. Ara, després d'aquest duel directe, les rogenques sumen 11 punts (la darrera plaça de salvació), contra els 9 de les rubinenques, ja en zona de descens, juntament amb Babar i Sant Julià de Ramis.

La primera part va correspondre al Rubí, amb més banqueta. La portera Leyre Barrero va ser la gran protagonista dels primers 20 minuts, amb unes aturades providencials. Després d'una ocasió en un contraatac, Ivon Parada van avançar les egarenques al minut 18, de cap i amb certa fortuna.

Tanmateix, a la represa, el rival va rebre tota la sort que se li havia negat al principi i en tres minuts (22, 24 i 25) va posar-se amb dos gols de renda. La lesió d'Anouk es va sumar a una conjuntura tenebrosa. No obstant això, i davant la sorpresa general, un capgirell de timó de David López va permetre a Valeria Rosario escurçar distàncies (minut 35) i a la salvadora Gina Pujol anotar l'empat a l'últim sospir (minut 40). Un gol d'una vàlua incalculable.