domingo, 17 de noviembre de 2019

El Terrassa FC arrenca un valuós empat de La Pobla i es manté en promoció d'ascens

El Terrassa FC de Xevi Molist ha sortit viu del sempre aspre terreny de La Pobla de Mafumet i, gràcies a dos gols al tram final del matx, ha empatat 2-2 quan puntuar semblava una missió impossible. Amb aquest valuós punt al camp del fins ara colíder, els rogencs es mantenen en zona de promoció d'ascens, amb 24 punts. A més, el CP San Cristóbal ha donat un cop de mà als terrassistes guanyant per 2-0 el Sant Andreu, rival dels egarencs en la lluita a la zona noble.

Els egarencs han plantejat adequadament el partit a la primera part, en la qual han disposat d'alguna ocasió. Tanmateix, a les acaballes del primer temps, els tarragonins s'han avançat al marcador. Un gerro d'aigua freda del qual ha costat recuperar-se.

Per acabar-ho d'adobar, els pobletans han anotat el segon gol als minuts inicials del segon temps. Tenint en compte les circumstàncies, podia semblar que els de Molist no reaccionarien. Tanmateix, la sang vermella ha començat a circular en forma d'escomeses ofensives. El killer Arranz ha escurçat distàncies, i poc després Jordi Brown ha assolit l'empat, que els rogencs han sabut conservar.

Ara, el Terrassa FC compta amb un balanç de 7 triomfs, 3 empats i 3 derrotes, 19 gols a favor i 10 en contra. Ara, caldrà mantenir la fiabilitat a l'Olímpic (6 de 6 triomfs aquesta temporada, la cinquena millor marca d'arrencada de temporada del Terrassa FC en la seva història) contra l'Igualada per romandre a la zona de promoció d'ascens. "You'll never walk alone", Terrassa FC!!!