domingo, 24 de noviembre de 2019

El Terrassa FC goleja per 4-1 l'Igualada i suma 7 de 7 triomfs a l'Olímpic!

El Terrassa Futbol Club ha golejat per 4-1 l'Igualada a l'Estadi Olímpic, suma un 7 de 7 victòries en partits a casa aquesta temporada i, amb 27 punts, és tercer a la classificació, en zona de promoció d'ascens. Els egarencs han sabut remuntar en el darrer tram de la primera part, que ha acabat 3-1, i a la segona part, amb un jugador menys, han anotat el 4-1 en l'ultim instant.

Els de Xevi Molist han arrencat a un ritme moderat, tot creant alguna ocasió. Tanmateix, a la primera arribada dels de l'Anoia, els rogencs s'han trobat darrere en el marcador. Durant uns minuts semblava que tocaria patir, pero Àlex Fernàndez, de cap a la sortida d'un córner (minut 35), Arranz tot engaltant un xut col·locat a la dreta del porter (minut 37) i Coro, resolent en una cavalcada en solitari (minut 42), han establert un sorprenent 3-1 al descans, donades les circumstàncies.

A la segona part, els rogencs han sortit endollats, però la injusta expulsió de Galeano ha provocat un canvi de plantejament, lògicament més conservador. No obstant això, Domi, que necessitava un gol després de diverses lesions, l'ha assolit al temps afegit (minut 92). En el balanç històric contra l'Igualada, el Terrassa FC suma 29 triomfs, 9 empats i 15 derrotes, 128 gols a favor i 72 en contra.

Amb aquesta victòria, el Terrassa FC consolida el fortí de l'Olímpic (21 punts de 21 possibles), se situa tercer (empatat amb el segon i el quart) i afrontarà amb energies i ben animat l'esprint final de partits fins acabar l'any natural.