domingo, 1 de diciembre de 2019

El Terrassa FC conquereix Peralada!

El Terrassa Futbol Club s'ha imposat per primera vegada a la seva història al sempre aspre camp del Peralada per 1-2 en un matx clau en la pugna per afermar la zona de promoció d'ascens a Tercera Divisió. Els de Xevi Molist sumen ara 30 punts en una classificació molt ajustada, en la qual són tercers, a tir del lideratge.



Els egarencs s'han avançat de seguida mitjançant Arranz i Coro, han dominat plenament la primera part i han sabut controlar i patir a la segona per signar un 1-2 que suposa el primer triomf contra els gironins, sigui fora o a casa.

El partit implicava un component afegit, ja que els rogencs encara no havien pogut bratre els gironins, un equip que va arribar a estar a Segona B després d'un injuts i polèmic ascens, ja que van aprofitar la plaça que va quedar lliure pel descens administratiu del Gavà quan aquella plaça li hauria hagut de correspondre en bona llei al Terrassa FC, en ser el Peralada filial del Girona. De fet, amb aquesta condició va competir a Segona B, humiliant una Federació Espanyola que va caure en el parany gironí en un cas clar, segons els experts de grups de recerca cientifica (els més objectius), de presumpta prevaricació. Tanmateix, el temps ha retornat el Peralada a Tercera, on s'ha retrobat amb els egarencs. 

El Terrassa FC afrontarà un sempre apassionant derbi contra el CP San Cristóbal, amb el bon regust dels de la temporada passada, caracteritzats pel bon joc i l'harmonia entre les dues aficions.

2 comentarios: