domingo, 15 de diciembre de 2019

Triomf del Terrassa FC femení a Pardinyes (0-2)!

El Terrassa FC femení ha donat un cop sobre la taula amb una vital victòria a Lleida contra el Pardinyes per 0-2 en el darrer matx del 2019. Amb aquest triomf, les de Lluís Ros acaben la primera volta en ratxa, amb 13 punts, empatades amb Osca i Igualada i per sobre de Pallejà (9 punts) i Mallorca (4 punts).

Les egarenques han arrencat el matx ben posicionades, conscients que es jugaven molt davant un Pardinyes que, amb 15 punts, està ara a tir, com el Sant Pere Pescador, amb 16 punts. A la primera part l'equip ha controlat el ritme del matx, esperant la seva oportunitat, que ha arribat a la represa. Al minut 47, Rocío ha assolit el primer gol. La mateixa Rocío, en plena forma, ha assolit el 0-2 al minut 56.

A partir d'aquí, el Terrassa FC ha sabut administrar l'avantatge, demostrant tenir les idees molt clares per aconseguir la salvació. Aquest repte, impensable després de les primeres jornades, és a l'abast d'un equip en clara trajectòria ascendent.