domingo, 22 de diciembre de 2019

Golejada 0-4 del Terrassa FC de futbol sala femení al Castellbisbal!

El Terrassa FC de futbol sala femení ha acabat el 2019 amb una contundent golejada (0-4) al Castellbisbal, cuer de Segona Divisió. Amb aquest triomf, les egarenques se situen en la tercera posició (compartida), i mantenen vives les opcions d'assolir l'ascens.

El matx ha començat amb un cert tempteig. Tanmateix, les rogenques han anat assumint el comandament, i als 13 minuts Jennifer Ramírez ha anotat el primer gol. El domini s'ha intensificat i Judit Ruiz, ben a prop del descans, al minut 19, ha propinat un cop psicològic a les jugadores rivals.

A la represa, el Pavelló Municipal de Castellbisbal s'ha agenollat davant la superioritat terrassista. Els gols d'Anabel Alcayde (minut 27) i Laila Fetián (minut 28) han acabat de tancar un partit còmode. Les egarenques no han volgut fer sang, han aixecat el peu i han segellat un 0-4 ben dolç, amb la portera Ana González gairebé d'espectadora.

Amb aquesta victòria, el Terrassa FC suma 18 punts (6 triomfs i 3 entrebancs), 27 gols a favor i 21 en contra, a quatre punts de la segona plaça, que facilita l'ascens. Amb un matx ajornat contra el Gadex, les terrassistes tancaran contra la Penya Barça de Barberà del Vallès la primera volta, ja el gener del 2020.