viernes, 13 de diciembre de 2019

El Terrassa FC de futbol sala massacra per 7-0 el Gadex de Sabadell i supera ronda a la Copa Catalunya!

El Terrassa FC de futbol sala masculí ha golejat per 7-0 el Gadex de Sabadell al Pavelló de La Maurina i s'ha classificat amb solvència per a la següent ronda de la Copa Catalunya.

Els egarencs han dominat tot el matx amb comoditat contra un contrincant de categoria inferior. A la primera part, el joc combinatiu dels egarencs (que vestien de negre) els ha permès acabar amb un folgat avantatge. El tècnic ha pogut atorgar minuts a tota la plantilla, que ha fruït d'una eliminatòria ben plàcida.

Els gols de Mota (minut 6) i Boumajdoul (minut 9) han posat de cara el duel. Montserrat i Roger han anat eixamplant el marcador fins al 4-0 del descans en un dia en què el fort vent, que era perceptible des de dintre del Pavelló, ha estat protagonista.

A la represa, Priego, Roger i Herrera han arrodonit la pallissa per 7-0, sempre saborosa contra un oponent de Sabadell, tot ratificant la històrica supremacia egarenca.

Els de Pol Montserrat han accedit a la següent ronda de la Copa Catalunya. Amb un bon paper a la Lliga, l'equip es carrega de moral amb aquesta victòria.