domingo, 15 de diciembre de 2019

El Terrassa FC venç per 3-0 el CP San Cristóbal i se situa colíder!

El Terrassa FC s'ha imposat per 3-0 al CP San Cristóbal en un intents i bonic derbi terrassenc disputat a l'Estadi Olímpic. Amb aquest triomf, els rogencs són colíders de Tecera Divisió, amb 33 punts, i sumen vuit victòries consecutives a casa des d'inici de temporada, una de les millors marques de la gloriosa història del club.

El conjunt egarenc ha disputat un gran partit contra els parroquials. A la primera part s'ha posat per sobre el marcador amb un doblet de Kilian Villaverde. Abans, l'àrbitre, a instàncies del línier, ha invalidat un gol aparentment legal de Coro. A la represa, amb un ritme més tranquil donada la distància al marcador, David Coro ha anotat la tercera i última diana del matx.

Aquest triomf ha situat els egarencs colíders, empatats a punts amb l'Hospitalet. El Granollers és tercer, amb 31 punts, l'Europa és quart, amb 28, i el Vilassar cinquè, amb 27, juntament amb Sant Andreu i amb Pobla de Mafumet. L'Horta porta 26 punts, i el Vilafranca, 25. Per tant, el conjunt roig-i-blanc, el menys golejat de la categoria, acumula sis punts d'avantatge sobre el cinquè i es consolida en zona de promoció d'ascens.