sábado, 21 de diciembre de 2019

Triomf per 1-2 a Manresa d'un enorme Terrassa FC que dorm líder!

Espectacular, per meritòria i soferta, victòria del Terrassa FC a Manresa. Els de Xevi Molist s'hi han imposat per 1-2, jugant des del minut 30 amb un jugador menys i anotant el gol del triomf al minut 75 gràcies al killer Arranz.

Els rogencs arribaven al Nou Congost en ratxa però conscients que els bagencs donarien guerra. Tanmateix, als 4 minuts, una gran passada de Galeano ha permès Kilian, en forma després dels dos gols al derbi, avançar el Terrassa FC. Els nombrosos aficionats egarencs desplaçats a Manresa estaven gaudint del domini de l'equip, amb un Manu ben entonat.
No obstant això, l'expulsió de Galeano al minut 30 ha suposat un gerro d'aigua freda en una tarda que ja era naturalment ben plujosa. Per acabar-ho d'adobar, els locals han empatat al minut 44. Amb deu jugadors i rebent una diana psicològica, les perspectives a la segona part eren incertes.
Tot amb tot, Molist ha reestructurat l'equip, i l'entrada d'un Kevin acostumat a aquest tipus de batalles ha asserenat els vermells. Tot i jugar amb un home menys, l'equip ha anat cercant espais a la contra. Al minut 75, un córner executat per Coro ha estat rematat per Arranz per assolir una victòria d'un valor material i moral incalculable. Amb 36 punts (11 triomfs, 3 empats i només 3 ensopegades), 30 gols a favor i 13 en contra, el Terrassa FC dorm líder!!!